Politika kolačića za SKR.HR URL Shortener


I. Uvod

SKR.HR koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo pregledavanja i učinkovito pružio našu uslugu skraćivanja URL-ova. Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju kako koristimo kolačiće na našoj web stranici, SKR.HR, te mogućnosti izbora koje imate u vezi s postavkama kolačića.


II. Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj (računalo, pametni telefon ili tablet) kada posjetite web stranicu. Oni služe u razne svrhe, kao što je prepoznavanje vaših preferencija, praćenje vaših aktivnosti i pružanje personaliziranog iskustva.


III. Vrste kolačića koje koristimo

3.1. Osnovni kolačići

Ovi su kolačići nužni za osnovnu funkcionalnost naše usluge skraćivanja URL-ova. Omogućuju vam korištenje naše usluge i navigaciju našim web mjestom. Bez ovih kolačića neke značajke možda neće raditi kako treba.

3.2. Kolačići izvedbe

Kolačići izvedbe nam pomažu prikupiti informacije o tome kako koristite našu uslugu, kao što su stranice koje posjećujete, koliko dugo ostajete na našoj stranici i sve poruke o pogreškama na koje naiđete. Ovi kolačići nam pomažu u poboljšanju performansi i korisničkog iskustva SKR.HR.

3.3. Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju nam da zapamtimo vaše postavke i izbore, kao što su jezične postavke i regija. Oni poboljšavaju vaše iskustvo pružanjem personaliziranog sadržaja.

3.4. Kolačići analitike

Koristimo analitičke kolačiće za prikupljanje informacija o prometu na web stranici i načinu na koji korisnici stupaju u interakciju s našom stranicom. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i poboljšati izvedbu i funkcionalnost SKR.HR.

3.5. Marketinški kolačići

Marketinški kolačići koriste se za praćenje vašeg ponašanja na mreži i prikazivanje relevantnih oglasa na temelju vaših interesa. Ove kolačiće mogu koristiti i oglašivači trećih strana. Marketinške kolačiće možete kontrolirati putem postavki preglednika ili upravljanjem svojim preferencijama u našem natpisu pristanka na kolačiće.


IV. Upravljanje kolačićima

Imate mogućnost upravljanja svojim postavkama kolačića. Kada prvi put posjetite SKR.HR, prikazat će vam se natpis pristanka na kolačiće. Možete prihvatiti sve kolačiće ili prilagoditi svoje postavke. Ako se predomislite, možete izmijeniti svoje postavke u bilo kojem trenutku putem postavki preglednika.


V. Kolačići treće strane

Također možemo koristiti kolačiće pružatelja usluga trećih strana, poput analitičkih ili oglašivačkih partnera. Ovi kolačići podliježu pravilima o kolačićima trećih strana. Preporučujemo da pregledate pravila o kolačićima ovih trećih strana za više informacija.


VI. Promjene Politike kolačića

S vremena na vrijeme možemo ažurirati ovu Politiku kolačića kako bismo odražavali promjene u našoj praksi ili pravnim zahtjevima. Datum na vrhu pravila pokazat će kada je posljednji put ažuriran.


VII. Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o ovim Pravilima o kolačićima ili načinu na koji koristimo kolačiće na SKR.HR, kontaktirajte nas na hi@skr.hr.