Za goste (bez prijave):

Kako mogu skratiti dugu vezu kao gost?

Da biste skratili dugačku vezu kao gost, jednostavno posjetite našu web stranicu. Unesite željenu dugu poveznicu u predviđeno polje i kliknite "Skrati". Sustav će generirati kratki URL koji možete koristiti.

Mogu li pratiti statistiku klikova na svoju skraćenu vezu kao gost?

Kao gost, nemate pristup statistici klikova za svoju skraćenu vezu. Statistika klikova dostupna je samo registriranim korisnicima koji se prijave na svoje korisničke račune.

Koliko dugo će moj skraćeni link biti aktivan kao gost?

Skraćene veze generirane kao gosti su trajno aktivne. Nećemo ih automatski brisati.

Za registrirane korisnike:

Kako mogu skratiti dugačku vezu kao registrirani korisnik?

Nakon što se prijavite na svoj korisnički račun, možete koristiti istu metodu kao gosti za skraćivanje dugih poveznica. Jedna je razlika u tome što ćete moći pratiti statistiku klikova i upravljati svojim skraćenim vezama.

Kako mogu pratiti statistiku klikova na moje skraćene veze kao registrirani korisnik?

Nakon prijave, na svom korisničkom računu pronaći ćete pregled svih svojih skraćenih poveznica s odgovarajućom statistikom klikova. Možete vidjeti koliko je puta svaki link kliknut, odakle posjetitelji dolaze i druge relevantne podatke.

Mogu li obrisati ili urediti svoje skraćene veze kao registrirani korisnik?

Da, kao registrirani korisnik imate mogućnost brisati ili uređivati ​​svoje skraćene poveznice sa svog korisničkog računa. To vam omogućuje upravljanje vezama prema potrebi.

Jesu li moji osobni podaci sigurni kao registrirani korisnik?

Da, štitimo vaše osobne podatke u skladu s našom politikom privatnosti i relevantnim zakonima. Vaši osobni podaci bit će sigurno pohranjeni i korišteni samo u skladu s vašim pristankom i relevantnim propisima.

Kako mogu kontaktirati korisničku podršku ako imam dodatnih pitanja ili problema?

Ako imate pitanja, nedoumica ili poteškoća, možete nas kontaktirati putem e-pošte na hi@skr.hr . Pružit ćemo Vam potrebnu pomoć i podršku.